ga naar het

DE KEUZE IS REUZE 

Divers

 

Van sportief tot licht intensief. Van cultureel tot creatief. Voor een klein groepje of een grote partij. Ben je op zoek naar een of meerdere activiteiten? We hebben genoeg keuze aan activiteiten die wij meerdere keren uitgevoerd hebben. Slechts enkele workshops zijn zo specifiek dat derden worden ingezet, echter altijd met de garantie dat de uitvoering én prijs meer dan op orde zijn. Benieuwd wat er allemaal te doen is? Bekijk dan snel het overzicht

​​

Indicatieprijs

Bij iedere activiteit staat een indicatieprijs per persoon genoteerd. Houdt er rekening mee dat afhankelijk van bijvoorbeeld de locatie(wensen) en het totaal aantal deelnemers deze prijs kan variëren. In het geval dat er een klein(er) aantal deelnemers is, wordt een minimaal bedrag ingesteld. Wanneer dit het geval is, wordt dit uiteraard gecommuniceerd voordat enige reserveringen definitief worden gemaakt. 

Vraag naar de mogelijkheden

 

Staat er een activiteit bij die je net even wat anders zou willen zien? Of heb je zelf een activiteit voor ogen die er niet tussen staat? Vraag dan naar de mogelijkheden. We denken graag met je mee!