RSN Consultancy

Webdesign & development

Nieuwe website

Ieder event, product en/of dienst verdient een eigen website. Voor slechts € 1.050,- excl. btw ontwikkelen wij voor jouw event, product of dienst een website op maat. Een informatieve en representatieve site met alle informatie voor deelnemers, kopers en of afnemers.

Re-design bestaande website

Mogelijk heeft u al een website, maar sluit deze niet langer of onvoldoende aan op uw doelgroep doordat het design wellicht ingehaald is door de tijd. Gezien de snelheid van alle ontwikkelingen op dit gebied is dit niet zo gek, maar... dankzij deze ontwikkelingen is re-design van uw huidige website eveneens ook met de nodige snelheid te realiseren. Het ombouwen van uw website met de functionaliteiten van nu vergt een investering van slechts € 650,- excl. btw.

 

Personal finetuning en training

Een website moet actueel zijn en daarom is het van essentieel belang dat jij zelf jouw website kan beheren en muteren. Daarom bieden wij na oplevering van de website jou de mogelijkheid de website samen met ons te finetunen. Tevens leren wij jou hoe je de website in eigen beheer actueel kunt houden, waardoor na-ijlende beheerskosten achterwege kunnen blijven.

 

Door de jaren heen zijn wij op  verschillende plaatsen geweest. Bekijk hier een selectie.

meer info

Van onbekende, unieke activiteiten, tot een vertrouwd toernooi. Er is genoeg te doen!

meer info

Inspiratie genoeg! Bekijk hier onze conceptdagen die we eerder georganiseerd hebben.

meer info

Heb je bepaalde materialen nodig voor jouw dag? Deze kan je ook via ons inhuren.

meer info