top of page

LOCATIES

TIJN AKERSLOOT

Gelegen langs het strand van Zandvoort is één van onze meest toegankelijke locaties te vinden: Tijn Akersloot. Met haar onmiskenbare relaxte sfeer kun je hier alle kanten op. Wil je die intense brainstormsessie afwisselen met een wateractiviteit? Of ga je voor een volledig verzorgde beachdag met de afdeling? Bij Tijn kan én mag het allemaal!

KASTEEL DOORNENBURG

Ga met jouw gezelschap 'terug' naar de Middeleeuwen en bezoek samen dit prachtige kasteel. Dit plaatje past nog altijd uitstekend in het landschap van weleer. De uitstraling is zelfs zodanig gelijk gebleven dat de toenmalige televisieserie Floris hier is opgenomen. Laat dus hier jouw dag plaatsvinden en herleef de tijden van ridders en jonkvrouwen!

FRIENDSHIP SPORTS CENTRE

Ronald McDonald Centre is uniek in zijn soort; het is het enige sportcentrum in Europa voor kinderen met een beperking of handicap. Dit centre is dan ook zo gebouwd om aan hun wensen en behoeften te voldoen. Het centre biedt uiteraard ook voor jou vele mogelijkheden, echter niet op de woensdagen, want dan zijn de kinderen de baas!

FORT VECHTEN

Vechten is één van de grootste forten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Fort Vechten is gebouwd tussen 1867 en 1870. De grote bomvrije kazerne werd in 1880 toegevoegd. Het fort is 17 hectare groot en na Rijnauwen het grootste fort van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Mobilisatie was er in 1870, 1914-1918 en 1939-1940. Het sfeervolle, groene fort met zijn karaktervolle gebouwen is zeer geschikt voor een divers bedrijfsevenement.

JACHTHAVEN DE OTTER

Op en rond het water van de Loosdrechtse Plassen is genoeg te doen! Bij de gezellige haven van de Otter kan je alle kanten op. De kreek in, de plas op of op het droge blijven en lekker op het gras neervlijen. Deze haven biedt genoeg ruimte voor jouw afdeling of groepje waterratten! 

bottom of page